Internet Marketing Tanácsok cégek és vállalkozások számára.
Marketing Tanácsok

Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre

(Új fejezetekkel bővített kiadás)

Egy zseniális megoldásrendszer, mely garantáltan eredményessé teszi
az Ön cégének internetes megjelenését is!

A Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszer nem egy hétköznapi marketing tananyag. A világ jelenleg leghatékonyabb internetes értékesítési stratégiáit és azok részletes módszertanát tanítja, mégpedig kifejezetten a magyarországi online piacra optimalizálva.

Segítségével Ön olyan tudásra tesz szert, amellyel garantáltan eredményes internetes honlapot állíthat fel, olyat, ami kézzelfogható módon szerez Önnek új vásárlókat, ügyfeleket.

A Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszer a legújabb újdonságokat is magában hordozza, a 2018. év szakmailag is elismert megoldásrendszere. Mindent felölel ami kapcsolódik az Internet Marketing, online megjelenés, eredményes honlapkészítés és automatizált internetes ügyfélszerzés témaköréhez.

Szeretné tudni, hogyan kell értékesíteni az interneten?
Szeretné tudni, miért bukik el a legtöbb próbálkozás?
Hogyan kell egy weboldalt eljuttatni a semmiből a több tízmilliós nyereségekig? - Kipróbált és garantáltan működő módszerekkel?
Hogyan nyerje el honlapja a látogatóinak tetszését, bizalmát?
Pontosan mit kell tennie, ha Ön még semmit nem tud a honlapkészítésről és az Internet Marketingről, mégis egy kimagasló eredményességgel működő honlapot szeretne, mégpedig akár pár héten belül?

A Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszerből minderre fény derül...
A legtöbb hazai internetes szakember által sem ismert, sokkolóan egyedi és bámulatosan jól működő megoldások most terítékre kerülnek:

Hogyan használja ki Ön is az Internet lehetőségeit a végletekig.
Pontosan mit és hogyan csináljon, ha pénzügyi szempontból is jól működő honlapot szeretne.
Hogyan alkalmazzon könnyedén Ön is már kipróbált, zseniálisan működő értékesítési technológiákat honlapján.
Hogyan érheti el, hogy egy hónap múlva már minden egyes nap megrendelések tömkelege érkezzen az Ön vadonatúj weboldalán keresztül.

Fedezze fel Ön is a garantált internetes sikerhez vezető utat!

Magyarországon eddig sehol nem publikált és ismert internetes titkok! A magyarországi Internet Marketing tanácsadók által kimagaslóan elismert Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszer jelenleg hazánk legjobb és legyszínvonalasabb Internet Marketinggel foglalkozó kiadványa.

2 év megfeszített munkájának gyümölcse, mely bombabiztosan garantálja az Ön sikereit is az Internet világában!

Hogyan kell elkészíteni egy Internet Marketing szemléletű honlapot, és mik azok a módszerek, amelyek használatával Ön egy teljesen automatizált, garantáltan jól működő, a nap 24 órájában az új ügyfelek, vásárlók megszerzésén munkálkodó weboldalt kap eredményül!

Ha ÖN NINCS 100%-IG MEGELÉGEDVE AZZAL, ahogyan cége kihasználja az internetben rejlő lehetőségeket, akkor változtasson rajta! Senki más nem tud rajta változtatni, csakis Ön!

És ebben segít Önnek a Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszer, mely konkrét válaszokat és megoldásokat nyújt Önnek.

A mágikus Internet Marketing és weboldalkészítés szavak egyszerűbb módszereket takarnak, mint gondolná, és ha egyszer beletanul - olyan fegyvere lesz versenytársaival szemben, amely piacának kiemelkedő szereplőjévé teszi Önt...

Néhány eddigi vélemény a megoldásrendszerről:
"Mai eredményünk 23.42 perckor: 1137 egyedi látogató, 12069 oldalletöltés, 3 db teljesen webshop megrendelés (hírlevélre, akciósan), kb. még 3, akinek nem sikerült használni a SHOPOT, 3-4 db rendelés, ami webről indult, de telefonos lett, 11 db WEB-regisztráción keresztüli ajánlatkérés, 16 db új hírlevél feliratkozás. És megszámlálhatatlan telefonhívás...

Ennél dicsérőbb szavakat ma már nincs erőm írni."

Medgyesi Tamás
A COOL Klimatechnika tulajdonosa
www.coolklima.hu

"A legtöbb magamfajta magánkereskedő marketingre nem vagy csak alig költ, mert nem tudjuk mi történik a pénzünkkel. A Professzionális Online Marketing megoldásrendszer viszont egy nagyon világos, nagyon tiszta vezérfonalat ad mindenkinek! Ezzel mindenki elkészíthet magának egy honlapot. Nem egy akármilyen honlapot, hanem egy olyat, amilyennek lennie kell!"

Mecséri György
Vállalkozó - Tata

"Most már 1200-1300 egyedi látogatónk van naponta, és havi 330.000 oldalletöltésünk ami egyre csak nő!
Sokat melóztam (melózok) én is, de megérte: most már évi több milliós bevételünk származik vállakozásunkból.
Még egyszer hálás köszönet, e nélkül az anyag nélkül esélytelenül indultam volna el az internetes pénzkeresés rögös útján."

Petrényi Gábor
www.eszakauto.hu

Az Ön - internetet is használó - potenciális vevőinek BEHATÓ ismerete, és azon internetes módszerek használata, melyek ezen vevőket az Ön termékének / szolgáltatásának megrendelése felé terelik, már önmagukban is sikereket hozhatnak.

Most nagyon egyszerűen megtanulhatja, mire kell kínosan ügyelnie.

Hogyan kell értékesíteni az interneten, milyen módszerek válnak be? - Ha Ön ismeri a szabályokat, könnyedén tud érvényesülni.
A látogatók csoportjai, és azok jellemzői - Talán nem is gondolt még rá, milyen fontos ez, pedig...
Az Internet Marketing, és a hagyományos marketing közti eltérések. Ön olvasott már könyveket a marketingről? Akkor most ideje az Internet Marketingről is többet megtudni, mert nagyon sok mindenben eltér a hagyományos módszerektől.
Hogyan kell honlapot csinálni.
Hogyan használjon sikeresen értékesítési szövegeket.
Hogyan alkalmazza a split tesztet eredményességének megtöbbszörözéséhez.
Hogyan alakítsa ki honlapját, hogy az azonnal érdekessé és vonzóvá váljon a látogatói számára.
... és még NAGYON sok fontos tudnivaló!

De hagy ne soroljuk tovább... Az internetes sikerhez vezető út féltve őrzött titkai már nem titkok többé! Megoldásrendszerbe vannak foglalva A-Z ig!

Ha Ön is szeretné sikeressé tenni cégét, vállalkozását az interneten, a Professzionális Online Marketing - lépésről lépésre megoldásrendszer garantáltan a legjobb segítség Önnek ehhez!

Minderre garancia a szerző, Schlingloff Sándor személye, akit a hazai Internet Marketing szakma egyöntetűen a legnagyobb Internet Marketing zseninek tart.

Lássuk végre, miből is áll pontosan a teljes megoldásrendszer:

Internet marketing felülnézetből - Online marketing könyv

1. kötet - Internet Marketing felülnézetből
(E-könyv)

Az Internetes értékesítés szemléletének átfogó ismertetése.

Az Interneten a hagyományos kereskedelem szokványos eladási szemléletével sokkal nehezebb értékesíteni, mivel a legtöbb ember NEM VÁSÁROLNI JÖN az Internetre!
Hogyan lehet egy ilyen embercsoport felé mégiscsak értékesíteni? Erről szól ez a könyv.

Hatékony értékesítési weboldalak titka - Online marketing könyv

2. kötet - A hatékony értékesítési weboldalak titka (E-könyv)

Egy weboldal elkészítésénél Önnek minden döntése, mondata, grafikai megoldása mögött ez a végcél kell, hogy álljon: Az Ön üzleti eredménye.

Honlapjának elkészítésénél, vagy elkészíttetésénél nem elsősorban egy virtuóz design-t hanem marketing szempontból átgondolt koncepciót, és az egyszerűségében hatékony, de ízléses kivitelezést érdemes célként szem előtt tartania. Ebben a könyvben lehull a lepel a titkokról és kiderül mi az ami működik, és mi az, ami kidobott pénz!

Értékesítési folyamat - Online marketing könyv

3. kötet - Az értékesítési folyamat (E-könyv)

Minden elem pontról pontra onnan, hogy nem is tudnak Önről, egészen a vásárlásig és a vevőkarbantartásig.

Az Ön forgalmának 95%-a azon múlik, hogy képes e a lehetséges vevői felé is értékesíteni, azon emberek felé, akiknek habár szükségük van az Ön kínálatára, most mégis úgy érkezik, eszük ágában sincs vásárolni. Ha nem képes erre, vagy meg sem próbálja, Ön 95%-os hátránnyal indul!

Piacelemzés, avagy kapcsolatok a lehetséges ügyfelekkel - Online marketing könyv

4. kötet - Piacépítés, avagy kapcsolatok a lehetséges ügyfelekkel (E-könyv)

A látogatottság, még ha ezrek jönnek is, semmi, ha semmit sem vettek és soha többet vissza nem jönnek. Hogyan lesz az egyszeri látogatóból törzsvevő?

Ön az egyszeri látogatóinak tetemes részét törzsvevőjévé teheti, mégpedig akár egy életre! Ez a kötet kézzelfogható és nagyon is gyakorlatias válaszokat ad. NEM csupán tárgyalja piacépítési módszertanát, de konkrét, azonnal átvehető, néhány munkaórával rendszerbe állítható, kész megoldást is ad Önnek.

A látogatottság növelése - Online marketing könyv

5. kötet - A látogatottság növelése (E-könyv)

Stratégiák és taktikák a látogatottság növelésére, avagy az Internet Marketing nagy számok nélkül lehetetlen.

Hogyan érheti el, hogy akár egy kereskedelmi weblapon is minimális, adott esetben nulla költség mellett napi sok száz, akár több ezer látogatója legyen? Ez a könyv erről szól.

Automatizálás és optimalizálás - Online marketing könyv

6. kötet - Automatizálás és Optimalizálás az első lépésektől (E-könyv)

Automatizálás, Tesztelés, Közvélemény-kutatás és Monitorozás.

Ha Ön mindent maga csinál, sokkal több pénzt veszít, mint amennyit megspórol. Ha mindent maga akar csinálni, még csak esélye sincs rá, hogy a pénze, tekintélye, felelőssége és sok-sok munkája mellett sok-sok szabadideje is legyen. Szerencsére az internetes vevőszerzés és vevőkiszolgálás 99%-ban automatizálható!

Kazetta sorozat - Online Marketing kazetták

Internet Marketing Audio Kazettasorozat (vagy CD)

Akik élőben hallhatták ezt a 6+2 órás előadássorozatot egy dugig tömött teremben, még a lépcsőn is ülve, a nap végén teljes ámulattal és elragadtatással tértek haza. A véleményük a tanultakról: "Még csak hasonlót sem hallottam sehol ezelőtt", "Egyszerűen átéltük ahogy ezek az eladási technikák működnek." A kazettasorozat ennek a megismételhetetlen szemináriumnak a professzionális hanganyaga.

Bónusz kazetta

Bónusz kazetta: Kérdések és válaszok

Az Internet Marketing Szeminárium másfél órás beszélgetésének szenzációs kérdésekkel és válaszokkal tele tűzdelt hanganyaga. (Ezen a beszélgetésen nem csak a leggyakorlatiasabb kérdések hangzottak el, de konkrét műhelygyakorlatokat is végeztünk, sőt egy részletesebb beszámolót és tanítást is hallhatunk a marketing automatizálás témájában.)

Üzenjen hadat a legnagyobb rablónak - Marketing tanulmány

Exkluzív Marketing tanulmány #1: Üzenjen hadat a legnagyobb rablónak...

Néhány alapelv és bátorító szó. Ha alulfizetettnek érzi magát, ha nem tud kibontakozni, ha mindig is tudta, hogy többre is vihetné de nem volt lehetősége, akkor hadd tudassuk Önnel megint, hogy az internet elterjedésével most minden megváltozott!

Indulás előtt - Marketing tanulmány

Exkluzív Marketing tanulmány #2: Indulás előtt (Ki?, Mit?, Kinek?, Hogyan?)

Stratégiai tervezés, avagy a véletlen kizárva!

Ismeri azt az érzést, amikor van egy nagyszerű vállalkozási Ötlete, de a szíve legmélyén mégsem biztos benne, hogy működni fog? Sokszor ez a bizonytalanság teljesen jogos. A tanulmány tartalmaz több mint két tucat ellenőrző kérdést amelyeket egy életképes üzleti terv felállításához mindenképpen meg kell válaszolnia:
Ki? - Önnek, mint vállalkozónak milyen lehetőségei és erőforrásai vannak?
Mit? - Milyen célt akar elérni, mint vállalkozó és milyen kínálattal?
Kinek? - Határozza és vizsgálja meg a célpiacát!
Hogyan? -Dolgozzon ki egy kényszerítően jó marketing stratégiát.

A hatékony értékesítési üzenetek titka - Marketing tanulmány

Exkluzív Marketing tanulmány #3: A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!

Ez az írás nem csak "jó tanácsot" ad, hanem a legalapvetőbb mulasztást, azt a megbocsáthatatlan hibát leplezi le, ami 100 vállalkozóból 97-et szó szerint megrabol a pénzétől!

Ez lehet az elsőszámú ok, amiért az Ön értékesítési üzenete (legyen ez az üzenet a weboldalának a szövege, marketing e-mailje, vagy bármilyen nyomtatott reklámja) csak töredékét hozza be annak a pénznek, ami Önt "jogosan" megilletné!

Marketing munkafüzet

Marketing Munkafüzet

A munkafüzet egy 18 oldalas vezérfonál egy értékesítési weboldal felállításához. MINDEN szükséges és lényeges feladat elvégzéséhez a megfelelő kérdéseket teszi fel. Gyakorlatilag "kézen fogjuk" Önt, és végigvezetjük az üzlet felállításának minden lépésén. Önnek csak ki kell töltenie, és az eredmény egy kész vállalkozási terv!

Sablon weboldalak

3 komplett, automatizálásra előkészített értékesítési weboldal

Összeállítunk Önnek három működő értékesítési rendszert melyek segítségével Ön akár néhány nap alatt piacra léphet! Be kell valljuk, hogy megoldásrendszerünknek eddig volt egy komoly hibája. Habár egy eredményes online vállalkozás felállításához szükséges MINDEN információt és eszközt a vevőink rendelkezésére bocsátott... NEM indította el a vállalkozást az ügyfeleink helyett. A hibát most részben kijavítottuk! - A rendelkezésére bocsátunk három komplett értékesítési weboldalt, az alapvető kommunikációs és piacépítési folyamatokhoz szükséges felületekkel és rendszerekkel.

Linkcsere támogatási program

Linkcsere támogatási program

Egy automatizált látogatottságnövelő rendszer, amelynek segítségével viszonteladók és hirdetőpartnerek seregét nyerheti meg az üzlete számára. Néhány hónapos munkával látogatók százait és ezreit vonzhatja a weboldalára.

CtNetwork - Ingyenes hirdetési kampány

DÍJTALAN hirdetési kampány

Megjelenés a hazai piac minőségi webhelyein - Ön ajándékba kap egy média csomagot, amely elegendő egy kisebb piacindítási kampány lefuttatására és így azonnal piaci jelenlétet, látogatókat, hírlevél jelentkezőket és vevőket jelent Önnek. A CTnetwork (www.ctnetwork.hu) szaktudásával támogatva, Ön 200 átkattintásnyi hirdetést kap a hazai online piac minőségi webhelyein.

Marketing automatizálás és elemzés

Teljes Marketing-automatizálási és Monitorozó szoftvercsomag

Ön ügyfelünkként 9.900 Ft értékben most DÍJTALANUL használhatja a Webmonitor szoftver legszínvonalasabb szolgáltatáscsomagját, és egy 200 levélküldéses kerettel a MailMester szoftvert is.

Webbusiness üzleti ajánlatok

Üzleti ajánlatok az Ön weboldalán

Tartalom szolgáltatás 18.900 Ft értékben. Most DÍJTALANUL növelheti weboldalának információs értékét. Azáltal, hogy kihelyezi a WebBusiness Üzleti Információs Adatbank "Legyen saját WB-je" elnevezésű microsite-ját, Ön a következő előnyökkel számolhat:
- jelentősen nő az oldalletöltése.
- plusz üzleti tartalmat biztosít látogatóinak.
- bevételi forrást jelent. (10% jutalék a WebBusiness díjmentes konzultáció kérések alapján kötött WebBusiness szolgáltatási szerződések után, valamint 50% jutalék a rajtuk keresztül érkező új "Legyen saját WB-je" résztvevők után.)
- különböző hirdetési felületeket értékesíthet a saját Webbusiness oldalán.

A programban való részvétel díja: 18.900 Ft
Önnek azonban, mint megoldásrendszerünk tulajdonosának 100%-ban díjtalan!

Telefonos marketing tanácsadás

1/2 óra DÍJMENTES telefonos konzultáció

Teljesen személyre szabottan segítünk Önnek, saját konkrét kérdései alapján. Annak érdekében, hogy ez a beszélgetésünk hatékony lehessen, Ön e-mailben előre megadhatja weboldala címét és előre meghatározhatja a főbb kérdéseit is, hogy aztán maga a konzultáció már csak a lényegről szólhasson.

Mint arra bizonyára már Ön is rájött, sajnos ez a komplett megoldásrendszer nem lehet ingyen. De vajon mennyibe kerül?

Nos, amikor meglicitáltattunk pár cégvezetőt, akik már ismerik a terméket, mindannyian egyetértettek benne, hogy mivel a megoldásrendszerben foglaltak alkalmazásával akár havi több millió forintos bevételnövekedést lehet elérni, a tartalma szinte megfizethetetlen!

De mégis, az értékét mindannyian valahol 150.000 és 300.000 forint közé tették!

Nos, remek hírünk van az Ön számára!

A teljes megoldásrendszer ára most csak mindössze 42.000 forint + áfa! (Megjegyzés: Ön az ÁFA-t visszaigényelheti, az egész árat pedig elszámolhatja költségként!)

Sajnos ezt az árat már nem tudjuk sokáig fenntartani, az akármikor felemelkedhet egy reálisabb, 85.000 forint + áfa árra! Ön akkor jár tehát a legjobban, ha már MOST MEGRENDELI a teljes megoldásrendszert!

Kérjük nézze meg az alábbi videót, és hallgassa meg pár eddigi ügyfelünk véleményét:

Sajnos átmenetileg a megoldásrendszer nem rendelhető!

Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdése, problémája lenne, írjon nekünk az info@cegmarketing.hu e-mail címre!


Tanácsok Marketinghez
Kereső Marketing - SEO
Copyright © 2005-2018, www.CegMarketing.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | E-mail: info@cegmarketing.hu
Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)